Política de Privacitat

Confidencialitat i Protecció de Dades de Caràcter Personal

Confidencialitat i Protecció de Dades de Caràcter Personal

Que en compliment de l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, STAF, l’informen, i l'Usuari consent que:

Totes les dades de caràcter personal facilitades pels Usuaris a través dels formularis de recollida de dades de la Web seran incorporades a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal del qual n’és responsable STAF. Els camps de les seves dades personals sol·licitades en els esmentats formularis senyalats amb asterisc són obligatoris i, per tant, si l'Usuari no facilita aquestes dades, STAF podrà denegar a la seva sola discreció la prestació dels seus serveis.

STAF tracta les dades personals facilitades de forma confidencial i amb la finalitat de la gestió, adminstració de cursos de formació.

Fent clic al botó “Enviar” o “Continuar” del corresponent formulari, l'Usuari autoritza de forma expressa la cessió de les seves dades personals sol·licitades a les finalitats abans relacionades i a favor de qualsevol de la entitat abans citades. Així mateix, mantenint les marques allà a on correspon i fent clic al botó "Enviar" del corresponent formulari, l'Usuari autoritza de forma expressa que les seves dades puguin ser utilitzades per l'enviament de comunicacions comercials o publicitàries per correu ordinari, electrònic, SMS o qualsevol altre mitjà. Aquestes autoritzacions són revocables en qualsevol moment sense efectes retroactius.

STAF cancel·larà, esborrarà i/o bloquejarà les dades personals facilitades quan resultin inexactes, incompletes o hagin deixat de ser necessàries o pertinents per les finalitats abans citades. En qualsevol cas, l'Usuari podrà revocar en qualsevol moment el consentiment donat i exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se a aquests efectes per correu ordinari a l’adreça de STAF al carrer Gran Via Carles III, 17, 08028, Barcelona, o per correu electrònic a info@fstaf.org.

Imágenes Cabecera:

Página principal, imagen "Passionate about computer science" de Photographee.eu

Delegado de protección de datos CopyRight Natalia Merzlyakova

Carrer Santa Eulàlia, 22 Entlo 3a 08902 L'Hospitalet de Llobregat

+34 93 411 85 85